Lister i all ära och allt möjligt

Nu är man på lister för att vila upp sig, ta det lite lugnt och bara vara. Det är just det jag gör, jag bara är. Det tror jag att alla människor behöver lite då o då precis som jag. Trots att jag ibland kan sakna stressen i stan men detta att komma till blekinge är inget jag ångrar.
Idag är det valborg och då ska eldarna tändas och våren skall bli välkomnad, men var är den? Visst det har varit fint dessa dagar men idag försvann solen bakom alla moln. Solen som gör alla glada och fnittriga, kärleken som alla vill ha. Jag vill också ha en kärlek att hålla om men där ute finns det en som jag håller kär men denna person vet det inte, tror jag iallafall. Vi får se vad tiden visar. Men det kan ha att göra med våren, våren då kärleken blommar.
  Jag har en kompis i Göteborg som väntar barn och det är så att när mina vänner väntar barn börjar min biologiska klocka att ticka men jag vill inte ha några barn, det räcker med andras. Jag kan få lov att skämma bort dom istället. Ge dem saker som låter så att deras föräldrar blir alldeles galna. Sånt kan vara roligt..
  Just nu skäller hundarna utanför men det gör mig inget för de är så söta, jag saknar djur när jag är hemma i min lilla lägenhet.
  summering, Lister, valborg, kärlek, barn och hundar

pussar angelica alias ankimadame

RSS 2.0