Äntligen blogga själv

Ja då var det den första egna utgången själv, denna kommer jag alltid att ägna åt att blogga. Jag vet egentligen inte vad det är som sker just nu men jag hoppas på det bästa.
Personalen här i karlshamn är toppen och min läkare E-M är jättebra men jag har svårt att kunna lita på allting. Tilliten till allt och alla har sinat under alla dessa år. Men jag förösker.

Dagarna flyter ihop här, alla är nästan likadana. Morgonsamling, fika, lunch,fika, middag, fika. Och sen lite TV på allt det. Jag har ingen direkt kontakt med utevärlden men jag hoppas på mera nu.

Jag saknar vänner, alla de som fanns där innan har försvunnit. De som man hörde av sig till innan finns där inte längre. Bara enstaka. Jag bara undrar vart alla är någonstans??? Var är mina fina kompisar...nej de är inga kompisar längre.

Jag har fortfarande LPT men med lite friare händer nu, lite utgång och diverse andra saker. Tack o lov så har jag nu varit utan Vak i en vecka och det är ju alltid toppen.

Svårt att veta vad jag ska skriva nu när jag väl fått tillgång till mitt bredband men jag får väl knåpa ihop något när jag inte är ute för att sedan skriva ner det. Men iaf en halvtimme med internet gör lyckan lite bättre.

Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar innan det är dags för mig att gå upp till avdelningen igen.

Kramar er Anki

Gömda tårar!

Vill nå fram till någon men vet inte hur. Prata med läkaren imorgon tror jag, brukar göra det på måndagar. Kommer inte bli kul. Liten incident för några dagar sen. Var aldrig hemma. Jobbigt nu.
Erkänner saker för mig själv, blir rädd. Känner mig alldeles ensam i allt detta.

De finns vissa som hör av sig men det finns så många som aldrig gör det. Jag har insett att de inte är mina vänner och ni som tar åt er, gör det! Låter jag arg? ja jag är arg. Jag trodde ni var mina vänner, men så fel jag hade.

Ensam!

Kram Anki



Ni som verkligen är hennes vänner snälla visa henne det, hon förtjänar att må bra och ha vänner som stöttar henne. Ni som skiter i henne kan dra åt skogen, hon klarar sig bättre utan er. Det värsta som finns är känslan man får när en vän sviker man krossas och förstörs av det så var snälla och dra så hon slipper er!

MVH Emma

Livet är hårt!

Har fått en ny uppdatering av Angelica mvh Emma


Orkar inte, kämpar men för vem? Personalen! Jag gör som jag tror de vill att jag ska göra och säga. De är det bästa. För min egen skull kanske ni tänker, men jag har inga krafter för mig själv. Är för de mesta på rummet. Allting är kaos. Hem en runda på torsdag. Annars inget nytt, jo vaket är borta och jag slipper väga mig så vissa delar är bra. Men jag måste bort från detta ställe. Jag hör inte hemma här, förtjänar ingen hjälp. Jag vill vara ensam.

Kramar Angelica

Måendet

Livet på sjukhus är inte lätt. Röster som plågar en. Spelade ett spel orkar inte längre, tårarna rinner.
Hur ska jag våga säga till när jag mår dåligt? Vart är mina vänner, ingen som hör av sig. Är ni rädda för mig?

Idag skall det intas en smörgås, vet inte om jag pallar det. Men E-M har sagt att så är planen. Annars måste jag väga mig och det vill jag inte.

Tack Emma för att du ställer upp och uppdaterar min blogg! Min kontakt med omvärlden är ganska liten. Men men så är det när man ligger inne på papper.

Kramar Angelica

Fick ett sms idag av Angelica där hon bad mig skriva detta åt henne. Visa att ni bryr er hon behöver er, vet att det kan vara tufft att höra av sig ibland att man inte vet hur man ska vara eller vad man ska säga men bara att ni skickar ett sms eller ringer kan lyfta upp en och ge en kraft inte bara det man säger utan att man helt enkelt bara visar man bryr sig genom att höra av sig.

MVH Emma

Hej alla!

Nu har jag (angelica), läkaren plus en kontaktperson gjort ett nytt upplägg, nya tag skall tas.
Idag började jag med maten, en halv macka intogs och imorgon skall det ske samma sak. Där efter skall det intas en macka per dag fram tills måndag.

Grad tre vaket kommer fortsätta veckan ut och jag skall se till att jag sköter mig så att vaket förhoppningsvis kan försvinna. På måndag sker oxå samtal med läkaren om en möjlig utgång med anhöriga.

Detta är riktad till till E-M hoppas du får en trevlig läkning och hoppas bilderna roar dig. Jag skall göra dig glad.



Angelica ringde mig idag och bad mig skriva detta åt henne. Hon kontaktar mig när hon vill hennes blogg skall uppdateras vilket är då och då är glad att det finns något jag kan göra för henne då hon betyder en massa för mig. Nu håller vi tummarna för Anelica och tror på att framgång kommer ske och att hon snart skall vara helt fri från allt ont.

Vill ni hälsa något till angelica och inte kan få tag på henne själva så hör av er till mig så kan jag framföra er hälsning.

MVH Emma

Inlagd i karlshamn

Fick sms av Angelica igår där hon berättade hur hon har det och var hon är och hon bad mig att meddela er det hon berättade för mig!

Angelica är i karlshamn på psyk och har fortfarande lpt men ska få åka hem till sin lägenhet en kort stund med personal. Hon mår inte så bra och känner sig maktlös och har ingen ork att kämpa så hon har det tufft. Hon hälsar även till er alla så hon har inte glömt er heller.

Så tänk på henne och låt henne veta att ni bryr er att ni finns dä för henne nu när hon har det tufft. Så får vi hoppas att de i karlhamn hjälper henne upp och inte låter henne falla mer så att hon kan ta sig upp ur sin vattentomma brun som jag ibland kan kalla det jobbiga.

MVH Emma

RSS 2.0