Hejsan Hej

Ja nu sitter man här i skolan igen. Det går bra här. Det finns liksom inte så mycket att göra. Senare idag ska jag på soc-träning med en i teamet. Jag tror jag ska köpa några cd-skivor. Annars är det inte så bra men jag försöker hålla ihop mig. Saknar många vänner och sen saknar jag dom på 21an i karlshamn.

Nästa vecka ska jag på behandlingsresa till mamma och till min lägenhet. Det ska bli roligt, komma bort från avdelningen lite. Jag ska ha 2 personal med mig men det gör inget.

Kramar till alla
eran Anki

Blä

Just nu är det skit. Jag träffade läkaren igår och det blev inte så bra. Jag försöker förklara hur jag känner men det blir alltid så fel. Grät många tårar innan jag gick och lade mig. Nej nu är tiden slut här i skolan.
Kramar eran Anki

hejsan hej

Så nu sitter man i skolan igen och håller på. Ganska trevligt. Annars idag händer det inte så mycket. På fredag ska jag börja spela fotboll här på kliniken och det ska verkligen bli roligt. Saknar mycket av det jag höll på med innan. Speciellt kören i Nosaby, men iof så håller jag på med musik nu också, jag sjunger på måndagarna och det är också kul. Snart ska vi spela in en skiva men jag kan inte påstå att jag sjunger så bra. Nästa vecka ska jag hem på behandlingsresa tillsammans med två personal. Först ska vi hem till mamma i Karlshamn och efter det ska jag hem till lägenheten i Sölvesborg. Ska kanske packa ihop lite och sen ta med lite saker tillbaka till Växjö. Nej nu var tiden ute här i skolan, tillbaka till avdelningen för fika.

Kramar alla
eran Anki

jepp jepp

Sista dagen i skolan för denna vecka. Jag hinner ganska mycket när jag är här. Nu står Arne och väntar på mig. Gud vad jag saknar alla till och med de på 21an i karlshamn. Jag kan inte svara på mobilen men skriv gärna till mig här så kan jag höra av mig. Nej nu måste jag tillbaka till avdelningen. PUH och BLÄ!!!

kramar Anki

hejsan hej

Sitter nu i skolan här på bygget. Håller på med ett projekt i läsning och skrivning. Det är roligt att ha något annat att göra än att bara sitta på avdelningen. Om ett par minuter ska jag genomföra ett test där de ska kolla saker som sker i hjärnan. Jag ska lyssna på musik och sen ska de mäta aktiviteten. Min kontaktperson ska följa med mig dit. Jag saknar verkligen alla och det är svårt att ha kontakt med er också för jag har alla nr i min mobil och den får jag inte använda än men nu har jag ju internet när jag är i skolan. Nej nu måste jag sluta...

kramar er anki

Hej igen alla

Ja det är ganska trist att vara i Växjö. Har ju varit här sen i december och det känns som i en mardröm. Jag har gjort dumma saker för att hamna här, helst skulle jag vilja glömma dom men det funkar ju inte så. Dagarna ser nästan likadana ut och man får verkligen bita ihop för att stå ut, det är liksom inte som allmänpsyk här. Sajnar alla mina vänner. Alla i kristianstad och andra vänner. Längtar tillbaka till skåne!! BUHU


kramar anki

Hej alla

Tyvärr har det blivit lite skrivning den sista tiden. Jag befinner mig i Växjö på rättspsyk (tyvärr). Just nu har jag haft skola här och det är roligt. Annars om dagarna gör jag inte så mycket.  Jag måste också be om ursäkt att jag inte har hört av mig till alla men jag har tappat bort nr till era mobiler. Här kan jag inte skriva nr till avdelningen men skriv gärna en kommentar eller något. Kanske kan ni skriva något till mig på facebook så lovar jag att jag ska höra av mig. Tänker på er och här är jag ganske ensam men det är goa tjejer på avdelningen.

Kramar Anki

RSS 2.0