Jag måste bli bra!!!

Jst så är det jag känner. Jag måste verkligen bli bra för att kunna överleva. Hur ska jag kunna leva ett bra liv med negativa tankar som har en tendens att styra över min tillvaro. NEJ nu sätter jag ner fötterna och jag ska ge järnet.
Bara 2veckor kvar på Id.. Och jag har verkligen förändrats. Jag är en helt annan person nu än vad jag var i somras när jag var inlagd på sjukhuset. Fan vad dumma saker jag har gjort, jag kan knappt tro att det är sant när jag tänker efter. Men det kan jag inte göra ngt åt just nu jag kan bara göra saker och ting lättare för mig. Jag håller ju på att ta bort det där monstret som sitter i min hjärna, jag omprogrammerar om denna lilla djävul! Han ska bli snäll!
Nog om det...
Något mer..hmmm
JO imorgon ska jag tatuera mig, en ängel på vänster nederarm. Min kära lilla vän Mari ska sitta och hålla mig i handen. Jag var ju idag tvungen att jag till apoteket för att köpa helosan...för att smörja tatueringen med sen. Men jag kan inte påstå att jag är så nervös, kanske lite men inte mycket.
Sen på söndag är det konsert i Nosaby Kyrka med min kära kör Andrum. Vi har inte övat så mycket, bara 1gång med orkester så vem vet hur det ska gå, visserligen har vi ju några timmar på oss på söndag innan konserten börjar, fast jag övar lite hemma med för att få min stämma att sitta.
Nu ska jag försöka sova vilket är ett helt projekt i sig..
Förresten en rolig sak som hände på centralen i malmö idag,
Jag o en annan tjej stod på perrongen när ett tåg rullade in, det skulle spännas fsat med ett annat tågsäte och vi ville se hur detta gick till, lokföraren kollade ut genom fönstret och frågade vad vi kollade på och vi svarade snällt att vi bara vill kolla på hur det går till när de kopplar ihop tåg, och det var precis som ett par pussebitar som bara klickar ihop. Just då hoppade det ut en groda ur min polares mun och sade då att då är det ju precis som när man knullar det bara klickar..hmmm Lokföraren tittade lite snett och frågade mig om han hade hört rätt och jag nickade lite försynt. Sen började de prata snusk...om att det klickar många ggr osv. Ja ja den där lilla avokadon hon kan.
Och dessutom så körde hon mig i en sådan vagn som man sätter sina resväskor på bara för att de fanns en liten guldpeng i den...så 10kr rikare blev jag tjoho!!!

NEJ nu ska jag sova
pöss

HönaPöna och Borde

Ja vad kan denna rubrik innehålla... jo jag är en hönapöna och en "borde" person. Ja det är jag faktiskt, jag gör ofta en höna av en fjäder och jag tänker ofta i banor som innehåller ordet borde. Dumt och onödigt beteende. Men ja vad ska jag göra åt det, jag vet inte men jag håller på att få verktyg av A och E nere i malmö. De får mig iaf att få upp ögonen på mitt beteende och hur jag agerar. Jag är glad att jag har dessa männiksor omkring mig just nu i detta stadiet av mitt liv. Jag behöver deras kunskap för att kunna förändra mitt liv och göra det så himla mycket lättare för mig. Jag vill inte gå omkring och "dissa" folk som ger mig beröm för jag vill lära mig att kunna ta emot den med glädje och kanske jag gör det en dag men det kommer nog att kräva en del träning och jag håller på med det.
Oj nu handlade det inte så mycket om hönapöna och borde..men men Jag vill ändå tacka E och A för att de är 2 personer som får stå ut med mig i många olika situationer...
En annan sak som jag har valt att inte skriva här och som ni som känner mig vet om är ju vad jag gör i malmö, jag gjorde det innan men jag valde att radera ut dessa, men jag lovar att när jag är på väg in i min nya resa ska ni alla få ta del utav den. Den nya resan börjar den 5/12 efter kl 12:45.... "Förmodligen" och jag SKA ge järnet att allt ska bli så himla mycket bättre än vad jag har haft det de senaste 15åren.
Nu ska jag äta och sen är det dags för House

pöss
Angelica
p.s Tack A+E, kram till er d.s

kortfattat om lite händelser

Ja vad ska man säga om dessa dagar som har gått, jag har börjat i en till kör som heter YLC, vilket var kul men jag kan bara säga att det var svårt med alla höga toner men det ska jag nog fixa till slut.
  OOOO jag är trött. Varit i gång sen i söndags med all sång...och tack o lov så är jag ledig i morgon men jag har en sak inplanerad och det är att jag ska ta blodprov på vårdcentralen.
Nej nu orkar jag inte skriva mera för jag är så himla trött, ska bara lägga mig ner, läsa några kapitel i min bok och sen släcka lampan o sova sött!

Puss och god natt

RSS 2.0