Flyr från min egen verklighet



Ja så här kan det se ut när jag flyr, tomma ögon som bara ser en tunnel längt borta. Inte för att jag vill dö utan jag ser en annan verklighet. Vad den innehåller vet jag inte och jag vet inte någon som vet. Kanske är det så att det inte är någon mening med det men jag vill så gärna ha ett svar. Tankarna sitter fortfarande kvar sen helgen, visst jag har varit duktig med maten men all denna ångest ger mig bara en stark rädsla och då står jag inte ut. Tack o lov ska jag till Idun imorgon för att prata med A och E. Jag hoppas att de kan hjälpa mig, annars vet jag varken ut eller in. Gårdagens körövning så var jag helt borta, jag var i en annan värld och kom fel in i stämman helt okoncentrerad. Vad fan är det som håller på att hända, jag bara svävar.

kram från en svävande ängel

Kväll

En kväll som känns lite lustig eftersom jag inte ska stiga upp kl5 imorgon. Konstigt att inte åka tll malmö.
Men de ska nog gå bra ändå.
Imorgon ska jag ju träffa yvonne och det känns lite nervöst men jag hoppas att det också ska gå bra, hon är nog jätteduktig.
Så alla
GOD NATT

Vilken tom känsla

Det var just så jag kände igår, allting kändes så hopplöst. Jag mådde inta alls bra, tankarna snurrade i huvudet och jag bara önskade att jag fick komma till ro. Till slut somnade jag av ren utmattning och sen var det söndag igen. Det kommer att kännas konstigt att inte åka till malmö imorgon men det räcker för min del. Det har varit många tidiga morgnar denna höst och kroppen min har bara längtat efter sömn. Så igår steg jag upp vid 14 och idag efter frukosten gick jag och lade mig igen, jag var helt slut. Nu sitter jag och stickar en liten halsduk till en viss persons kärlek...hoppas att den blir bra.
Imorgon är det måndag igen och då ska jag till gula huset och snacka med den nya terapeuten, jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag har ju en del saker jag måste ha hjälp med. På onsdag kommer nog mamma hem till mig och vad vi ska göra har jag ingen aning om, vi får se vad det blir. På torsdag ska jag till malmö för samtal med  A och E. Och på fredag åker jag till lister för min bror fyller 20 och sen ska jag fira jul där.
  En annan rolig sak som har hänt, jag och väldigt många andra har hamnat på youtube, det var när det var konsert i kyrkan den 7e. Iof så ser man inte att just jag står där men det är en liten frekvens av en låt vi sjung med några andra körer. På tisdag är det övning i kyrkan med orkester inför den 28e då vi är med i en musikgudtjänst i Nosaby, alltid kul att sjunga.
 Nu ska jag återgå till mitt sticke för att sedan vänta på lite mera kaffe och såklart middag vid 18.

kram

Mat



Detta ger mig ångest....mat! Hatar sjukdomen: ätstörning
Ätstörningsmonstret lever idag i min hjärna mycket mer än på länge...
Ska inte till A förrän på torsdag och hon är ledig måndag tisdag, vem ska jag då vända mig till.
Jo visst jag har ju min "nya" terapeut men hon känner ju mig inte...ahhhhh

Min verklighet är inte som den ska

Nej just det, den håller på att flippa ut.
Jag sitter och undrar hur världen ser ut och vad just jag kan göra åt allting. Finns det något jag kan göra?
Jag vet inte, snurr i hjärnan och jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Om hjärnan vore en studsboll så skulle den verkligen studsa just nu hopp hopp hopp
Varför är det så? Någon som vet?
Allting är bara blankt för jag vet inte vad det är som försigår just nu, jag bara önskar att de är någon som vet...
Jag är inne i en mardröm som jag inte kan komma ur...den slits i stycken och jag hamnar i en burk med svarta hål. Någonstans ute i rymden....det är där jag kommer att hamna.
Nej jag är här och ingen annanstans men jag är inte ensam det vet jag för det sitter alltid någon vid min sida bara denna person inte försäger sig för då kommer allting hamna åt sidan och jag kommer att förlora...
Och nu ska jag strömma ut i verkligheten för att finna någon som vet vad det är som försigår...
OM JUST DU VET SÅ SÄG DET!!!!

Gårdagen...

Ja gårdagen var det ja..hmm
Det blev en morgondag med ångest, ångest över tacos, godis och alkohol. Visst det var inte mycket men efter en lång tids behandling för en ätstörning så var nog inte detta ett sätt att fira på. Jag kan bara säga att jag ångrar det idag.
  Men annars känns min värld just nu ganska upp och ner, inte för att jag slutat på I utan bara rent allmänt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara sova mig genom dagarna så att de går fort, vill absolut inget annat men samtidigt har jag regler att följa så att jag inte trillar dit i fällan igen för det vill jag inte. Men samtidigt är jag rädd för att jag kanske gör det, ah jag blir galen på hur det är jag tänker. Jag ska vara frisk för det har jag förjänat. Men jag blir tokig på alla tankar..kan de bara inte försvinna... Nej nu går jag och lägger mig...

BLÄ

Så nu var det slut!

Ja vad mer kan jag säga att nu är det slut i dagvården nere i malmö. Nu är det bara 6 samtal kvar med A sen är det allt annat tjafs man ska göra. Men i det stora hela så är jag nu klar. Jag har som sagt var gått i behandling för min ätstörning, jag har skrivit om det tidigare men jag tog bort dessa inlägg men nu är jag redo att berätta att jag har en ätstörning men inte så fullt ut som jag hade innan. Jag har kommit en lång bit på vägen och jag kan bara säga att den vägen har varit tuff, ngt bakslag men absolut inget allvarligt. Jag kämpar för att bli helt frisk sen när det blir vet jag inte men det är ju mitt mål.
 Så idag så ska jag göra en utmaning, jag ska äta tacos hemma hos en kompis och dessutom dricka lite vin. Ingen lussevaka här inte, vi ska vara "vuxna" och umgås. Jag älskar det, kanske är det så nu att jag har lärt mig en del om mig själv så allting kanske bara blir lättare. Ah jag kanske också bara babblar...

Annars i helgen händer det inte så mycket, städat har jag gjort, tvätta behöver jag inte, ej diska heller och nu kommer det exakta ordet vad jag ska göra...SLAPPA O FIRA!

kramar på er

Vart är jag på väg???

Ja just den frågan ställer jag mig nu, sista dagarna på I, känns båda bra och dåligt, är rädd för bakslag. Men man ska ju inte ta ut ngt i förskott. Jag vill bli frisk men hur lever man som en frisk person? Hur är man när man är riktigt glad, så det känns ända från hjärtat?? Gud vet när det var jag kände så?!
Det som håller mig igång nu är min kära kör, jag sjunger här hemma så att jag får ont i halsen men jag behöver skingra tankarna, bort från att tänka på mat hela tiden för den tiden ska vara förbi. Jag ska vara frisk från den sjukdomen, den ska inte få förstöra mer av mitt liv än vad den redan har gjort.
 Att vara sjuk kan innebära så himla mycket men jag kan ärligt säga att jag skulle kunnat bryta benet varje vecka istället för att ha ont i själen för det läker inte så himla lätt, det tar år innan allting har lagt sig.
  På måndag ska jag till en syrra som heter Yvonne, kul att lära känna ngn ny som kanske kan hjälpa mig på traven här i livet.
ja ja nog om det sjuka...
  Idag så kom lite av mina impulshandlingar till akt, jag bestämde mig för att ringa min frissa för at beställa tid för avfärgning men jag ansåg att det skulle bli för dyrt, sen ringde jag tillbaka för att kanske kunan få en klipptid och det fick jag. Jag kom dit i tron på att få en cool frisyr utan att behöva klippa det ännu kortare än vad jag har men när jag väl satte mig i stolen säger hon att om jag ska ha det i page så måste det ju växa...fan vad jag är trög. Men hon var ärlig så det blev en ny tid istället, i Januari...
Nu ska jag sussa för jag ska upp kl5 imorgon o sen är det dags för malmö...en ödesdiger dag...

pöss

Sjuk????

Ja då var man nu frisk eller vad man nu ska kalla det. Jag ska åter till malmö på måndag och har väl endast en vecka kvar där. Annars rullar livet på. Mycket med kören just nu, ska ha konsert på söndag och jag har inte kunnat vara med och öva, vilket känns ganska trist men jag ska nog klara det ändå, det trodde iaf Ulrika.
Just nu är jag ju lite stolt över min tatuering som nu har läkt, så jag får väl se i fortsättningen om det blir flera och det tror jag nog att det blir.
Idag händer det inte så mycket ska mest ta det lugnt tror jag.
Mycket mer än så kan jag inte skriva men jag lever och har fått hälsan tillbaka!
kram

RSS 2.0