Hallå på mig själv!!!

Jag är verkligen ingen bra bloggskrivare. JAg skriver ju nästan aldrig nu förtiden..jag är väl kanske lite lat. Denna dag har jag ägnat mig åt att ha ont i mellangärdet, förmodligen magkatarr vilket inte är så roligt. Men jag försöker hanka mig fram, vaknade vid 4 i morse och hade så??&&%%¤¤## ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, sen gick jag upp vid 12 och hade hoppats på att det skulle försvinna men ack så fel jag hade. Men som tur var så var det någon som kunde köra mig till apoteket för att införskaffa lite medicin mot denna åkomma. Nu väntar jag bara på att denna ska börja att verka men de kunde ta ett par dagar så vi får väl se om något underverk kommer att hända. Sedan har jag haft en riktig filmdag, hela 3filmer på raken har det blivit...den sista fattade jag absolut ingenting av men jag kanske inte hade någon mystisk fantasi just idag och de andra två var lite mer komik i så det var bara att slötitta. Imorgon är det söndag och jag måste nog städa min lägenhet för det ligger kläder överallt och det känns som en djungel när man ska ta sig fram..kanske lite till överdrift men ändå. Sen har jag konstaterat att denna månad får jag leva knapert..inget kul men jag har inget val, roligare får jag väl när pengarna från skatten kommer i augusit, alla fick ju den nu i juni men jag hade ju inte lämnat in mitt bankontonr så det sket sig. Nu ska jag lägga mig på soffan och bara dega och sen ska jag nog gå o lägga mig, har ont så det är väl bäst så!
Kram på er
Angelica

Mitt liv just nu

Jag vet att jag varit dålig att skriva här i bloggen men just idag fick jag för mig att sätta igång datan igen som hade gått i ide lite sent eller tidigt det kvittar. Just nu är mitt liv bara ett stort kaos, jag orkar inget vill bara krypa ner i sängen och sova hela dagarna. Men de funkar ju inte så. Jag försöker verkligen hitta på saker som jag tycker är rätt så roliga men den där gnistan saknas. Jag är deppig helt enkelt, det får man ju bli ibland. Men just nu har jag dragit den nitlotten. Samtidigt som man går och väntar på att det ska bli augusti eller september så att man kan få komma ner till malmö och börja att besegra denna jävla ätstörning som just nu håller på att ta mig ner i fördärvet. Jag orkar inte med den längre den bara förstör för mig och jag anser att jag verkligen är i stort behov av hjälp för att ta mig ur detta och gladeligen ska jag ju få den hjälpen men de känns som en evighet tills dess men tålamod...NOT!!!
   Nu till det lite roligare, jag var ju på sweden rock för ett tag sen och det var jätteroligt fram tills jag blev sjuk men men..innan dess var det kul. Jag var där med mamma och vi hade det mysigt, pratade med alla möjliga och alla var ju där för en sak: MUSIKEN. Snart är det dags för tivolirocken och självklart ska jag jobba där, precis som i fjor men då hade jag en kompis med mig men detta året ska jag vara lite mera modig och gå dit själv. Det jag vill jobba med där är att sitta i kassan för det gjorde jag sist och jag gillade det. Så vi får väl se vart jag blir placerad i år. 
Innan idag var jag o fikade med en från mitt gamla behandlinshem. Vi pratade lite om hur jag hade det nu och hur jag var innan. Vi pratade om den falska tryggheten som man kan få när man varit på sjukhus väldigt länge och rädslan att bli frisk. Jag vet inte riktigt vart jag hamnar. Jag har ju varit dålig ett bra tag men under gymnasiet var ju allt bra men så fort det tog slut så tog jag också slut. Och därefter har det inte varit så kul, iallafall inte med alla inläggningar på avdelningar och piva och diverse andra ställen. Men som jag känner nu vill jag bara bli frisk och ta mig ur allt, börja plugga leva livet som alla andra...(kanske inte alla)  Men nu är jag trött på att skriva..

Ha de well
Hugs and Kisses
Angelica

Sport sport

Idag är det sport för hela slanten, både fotboll och handboll. Jag tog en liten paus just nu för att skriva lite men likadant som igår så har jag ingen inspiration. Skrivkramp!!!

RSS 2.0