En kul kväll

Dett blir inget långt inlägg men jag vill bara göra mamma p glad och säga att jag ska ut o roa mig i kväll igen, en polare från gymnasiet. Ska till biljarden som vanligt, billigt o bra och en massa kult folk.
Hoppas att du har det bra amelie..tänker på dig!
Kramiz

Det fanns ngt där uppe

Ja det fanns något där uppe iallafall.
Läser en fin väns blogg dagligen, skriver kommentarer, stöttar henne.
Men nu idag när jag läste hennes blogg så var det en som hade skrivit en kommentar om hur hon var en slags börda för samhället om hur mycket hon kostar samhället. Jag kan bara säga fy fan vad jag hatar sådana kommentarer. Det hände liksom mig igår också, en nära till mig sade att jag nog inte tänkte på hur mycket jag har kostat samhället, denna någon var en präst. Vad mer kan jag säga att jag blev väldigt ledsen. EN PRÄST! Hon om någon borde veta vilka saker man ska säga till en som mår psykiskt dåligt. Hon vet allt om mig och jag har alltid berättat för henna om vad som händer med mig och om saker som jag har gjort och nu denna kommentar, att jag kostar skattebetalarna en massa pengar. Min kommentar till henne var att "jag betalar också skatt".
Jag vet att det finns folk ute i samhället som inte har en aning om hur det är att må psykiskt dåligt, de kan inte sätta sig en i den världen.
Jag vet vad min kompis går igenom, jag har varit i samma sits som henne, LPT, klossvak och allt det där. Det är ett rent helvete det sätter spår i ens själ för hela livet.
Men jag är inte arg på de personer som inte vet hur det är, absolut inte.

 Jag skrev i mitt förra inlägg att jag inte vill prata om mat men jag ka bara säga att det inte funkar. Jag är rädd för att äta, svälja, fylla magen. Mat har redan blivit som en slags fobi, helst vara så långt borta som möjligt från all mat som finns. Jag vet att det är ätstörningsmonstret som talar, han/hon vill inte försvinna. Verktygen funkar inte och det blir bara värre och värre för varje dag som går. PANIK!!!!

Så ut lite med den lilla bördan jag har...

Puss

Dagen efter

Så då var det dagen efter lilla partajet. Vi hade väldigt kul och jag hoppas att jag o Dennis snart ska göra om det. Idag har det inte hänt så mycket, bara latat mig. Imorgon ska jag röntgas på sjukhuset och sen ska jag ha ett samtal, absolut inget annat vad jag vet nu iallfall.
  Lite sur på en viss person som jag tyckte var lite bitchig men jag tycker bara att det var lite löjligt.
 
Jag hoppas att mina vänner från I har det bra, känns väldigt tomt utan dem. Men jag pratar med dem iallfall.
Jag har lite stopp i hjärnan idag så det blir inget mer.
  Som vanligt inget prat om mat för det orkar jag inte med...

Kramiz

Fest...natt på biljarden



Shots på biljarden




Jag o plastbrossan




Shotsrace på biljarden



Moi et Dennis



En helt underbar kväll med en massa shots och kult folk. Äntligen känner jag mig lyckli, visserligen med alkohol i kroppen men va fan gör det, jag är glad iaf. Vi var lite knäppa och tog taxi hem som är ungefär ca 400m...ja ni förstår hur kvällen och natten varit men iaf kul, bort med alla bekymmer och en massa happy things...
Good night för nu är jag inte nykter...
pöss o kram

Glad dag trots lite avundsjuka

<ja i kväll ska man ut med sin plastbrossa...en väldigt kul kväll men det känns som om vissa inte kan acceptera de, men det skiter jag i. Denna dag har halva nu varit underbart, kul att vara med plastbrossan, vi ska snart till biljarden.
Annars så knallar väl lite åt båda håll men var inte ängsliga jag klarar mig alltid.
Mat ska vi inte snacka om för då blir jag bara deppig.
 Tänker ofta på dig amelie ska du veta, du finns i mitt hjärta!!!
Så ni där ute håll i hatten för nu är angelica på G

krams

Bort från kristianstad

Ja just det bort från stan, orkade inte vara där mera, ska vara hemma hos pappa tills på tisdag. Det är så skönt att bara få komma bort från sitt vanliga liv, bara vara sig själv-
  Under många dagar så har jag tänkt på min vän. Hon mår inte alls bra. Men jag vet inte vad jag ska börja hon bor ju inte i min stad...men iof så är de ju tanken som räknas.
 Jag vet inte mera vad jag ska skriva, lite torka i huvudet, så detta får räcka...
kram


Känslomässigt kaos


Just nu känns mitt liv som ett kaos. Inte förren nu börjar jag att inse att det finns vissa problem som jag aldrig kommer att slippa. Eller jag kan ju hoppas att de gör det. Jo det är de där tankarna om mat, jag äter men monstret i huvudet säger bara en sak, jag måste banta, jag står emot men tankarna då??? Hur försvinner dom? Jag blir rädd när jag tänker på mat och då äter jag ändå som jag ska enligt rekomendationerna från Idun. Jag gör som jag ska men jag är rädd för varje tugga jag tar, det är som att bestiga ett berg varje gång gaffeln når min mun. Ibland klarar jag inte ens att känna matlukt, känner jag det rymmer jag in till min lägenhet och stannar där tills ångesten har lagt sig. Som jag skrev först att dessa problem inte kommer att försvinna känner jag nu bara efter några rader att de kommer att försvinna ju mer jag jobbar mot dem. Det är ett krig som pågår inom mig varje dag. Jag bev ju inte frisk bara sådär efter 20veckor nere i malmö men på god väg. Jag vet vilka mina verktyg är och jag håller på att använda dom men jag ser det så här att jag ska ta ett steg i taget för att kunna utnyttja dem till fullo. Jag måste bara rabbla dem om och om igen. Som A alltid säger en tanke är bara en tanke och jag håller med henne det är först när man gör det till en handling som det blir verkligt, tankar kan man ändra på men en andling är för alltid en handling.
  Innan jag började på Idun så visste jag inte att min ätstörning tog så mycket tid av mitt liv men nu så förstår jag innehållet i det och kan förändra det och det är ju det som är meningen med de hela. Jag kan ju erkänna att fortfarande så tänker jag på mat väldigt mycket men jag vet iallfall att jag gör det. Det är ju en bit på vägen.
  En sak som jag kan ha svårt för ibland är att acceptera läget, jag vill inte ha en ätstörning men just nu så är det så och det får jag leva med. ACCEPTANSEN ANGELICA!!!

Ja ja iallafall...
Imorgon ska jag inte göra någotting, jag ska nog mest sitta hemma, kanske fotografera lite. På fredag ska jag till Doktor Ingrid för att göra en skattning igen, precis en sådan som jag gjorde innan jag kom till idun, ska bli "kul" att se vad den visar nu efteråt, jag hoppas såklart på det bästa.

En annan sak till, en vän till mig behöver allas kärlek, hon mår inte bra och jag tänker på henne nästan hela tiden, jag önskar att det fanns mera jag kunde gjort för henne. Jag kan bara säga till henne att jag finns här och att jag bryr mig för det gör jag verkligen. Jag blir bara så orolig...Om du nu läser detta för jag tror du vet att jag menar just dig... snälla ge livet en chans!! En till! Låt inte hoppet ta slut! Kram till dig A!!!

Så nu var det nog inte era för idag...hmmm nej det var nog inget mera

kram på er

Nytt liv

Nu så..jag ska starta ett nytt liv. Kanske låter det lite dumt men jag ska flytta hem bara temporärt tills jag kommer på fötter och kan starta ett riktigt bra liv. Jag har det som mål iaf.
Pappa och hans sambo ska köpa hus, vart det blir får vi väl se men det kommer iaf att bli på listerlandet, alltså i Blekinge.
Jag är tacksam för att de hade tänkt på mig för de vet att där jag bor nu är inge plats för mig, jag blir inte "frisk" här, jag bara är här. Jag vill komma en bit på vägen och då kände jag att detta kunde vara en nystart på mitt nya liv. Jag vet atta de kommer bli en tuff period men jag vet också att jag kommer att klara av det. Jag ska inte göra någon besviken och definitivt inte göra mig själv besviken. Jag ska föröska kämpa.
En annan gullig sak, jag fick ett jättesött mail från min behandlare när jag öppnade mailen idag, jag lev så rörd, hon är verkligen min ängel och efter vårt sista samtal så kan jag bara säga att jag kommer att sakna henne, hon har varit min klippa under några månader, jag vet iof att jag kan alltid maila henne men et är ju inte samma sak men hon kommer verkligen att alltid finnas i mitt hjärta, hon är verkligen toppen.  Så A hur ska jag kunna tacka dig för allt gott du gjort för mig??? Jag gör det i tanken!! Du vet styrkekramar!!

Nu ska jag slöa lite och bara chilla...
kramar

Hitta hem

Just det är det jag gör nu, jag förösker hitta ett hem inuti mig, det är väldigt svårt. Jag ska börja acceptera mig för den jag är och inte den jag har varit. Jag måste acceptera att vissa saker som jag har gjort kan ja inte få ogjort, jag kanske ångrar dem men  som sagt det har hänt. Jag har gjort människor besvikna men jag har bett om ursäkt, jag har gjort min familj och mina släktingar oroliga, men nu vill ja ha en ändring på de. Jag ska försöka hitta mitt wisemind inuti mig så att jag får kraft att orka med allt som hände runt omkring...
Jag ska finna mitt hem...

puzzar och kramar

Ett inlägg till mamma p

Jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig, du sitter där med dina problem samtidigt som du stöttar mig. Jag kan inte säga med ord eller skrift hur mycket det betyder för mig men det gör det. Jag har din röst där bak. I tisdags så ville jag hoppa över kören men din röst sa att jag skulle dit för att jag tycker att det är kul, och jag hade kul. Inga tankar på mat, inga sorgsna tankar för fem öre. Jag var helt inne i min sopran stämma, följde direktiven från körledaren. Sjöng någon sång på latin, lite klurig men jag ska nog fixa den.
Så jag börjar lite smått...Tack mamma p

kram

RSS 2.0