uppdateringar!

12/8

"Här sitter man nu inlåst. fick inte gå ut min halvtimme. Och jag som hade tänkt blogga själv. Tårarna sprutar nu och jag vill bara skada mig. Varit i lgh idag. Känns förvirrande. Ingen vet vad som kommer att hända med mig. Visst lpt ska ju förlängas men jag ska överklaga. Jag har rätt till att bestämma över mitt eget liv. Fan för att vara här inne. Hur ska jag orka? Alla bara försvinner. Först var det E-M och nu I och L. Dessutom är en i mitt vårdlag sjuk resten av denna månaden. Hur fan ska jag fixa detta? Förvaring är vad det är! Jag är både arg och väldigt ledsen. Fan fan fan.

Kram Anki"



"Tack för kommentaren E-M. Hoppas att du snart kan hälsa på mig. Saknar dig"




14/8

"Kom tillbaka precis. Varit på kava i Karlskrona. Det går inte en dag utan att jag tänker tanken på att skada mig. Jag lider i det tysta. Orkar inte mera. Vill bara fly. Allting känns så långt borta. Har inget att kämpa för. Utåt kan jag vara ok men inom mig är det kaos. Jag skriker men det kommer inget ljud. Hur ska jag kunna förklara mina handlingar? Jag fattar ju knappt själv. Jag hatar mig själv! Demonerna inom mig skriker. Vågar inte berätta allt. Jag behöver hjälp men vågar inte ta emot den. Jag förtjänar den inte. Jag är en nolla. Mitt liv har ingen mening.

Kram Anki"




15/8

"Nu är kriget igång igen. Hålla mig hårt. Jag är rädd. Den verkligheten som jag är i är ingen verklighet. Eller jo, för mig. Människor överallt, röster. De hemsöker mig. Lämnar mig inte ifred. Jag vågar inte säga allt. Jag skäms för hur det är. Rädslan och ångesten är så himla stor. Jag försvinner ner i ett mörkt hål och det finns ingen som kan rädda mig. Hur ska jag orka denna smärta? Jag vill bara fly men det går inte. Jag är fast. Snälla någon eller något, HJÄLP mig! 

Kram Anki"



18/8

"Ligger i min säng och försöker få ihop verkligheten, men det går inte. Jag är fel ute. Allt är bara så konstigt. Jag är inte här och nu längre, jag är i en helt annan sfär. Känslan av att allting är så jävla fel. Jag måste fly, jag vill inte mera. Hoppet vet jag inte vart det är. Står och stampar. Verkligheten är inte alltid vad den tycks vara. Kämpa? För vaddå?

Kram Anki"



19/8

"Fått brev idag från länsrätten. Ska på förhandling på tisdag morgon. Läkaren vill ha mitt lpt förlängt med 6 månader. Visst det kan ju släppas innan, men ändå. Har tyvärr kvar mitt vak, koll en gång i kvarten. Jag känner mig så ensam och så jävla deppig. Hatar att ha det som det är nu. Overkligt. Som om jag gick i en dimma. Snedtändning, det är så det känns. Fan, jag vill bara fly. Springa ifrån allt. Gömma mig. Orkar inte mera.

Kram Anki"



...

"Här ligger man i sängen och väntar på att jag ska gå ut en runda. Vågar inte gå själv idag, det som hade hänt då är att jag hamnat i Karlskrona igen. Och det är just sådant som jag ska undvika. Har inte gjort något dumt nu sen en vecka tillbaka. Men jag kämpar så in i helvete. Allt annat känns så himla jobbigt. Har ingen morot för att ta mig framåt. Längtar efter min flykt. Jag vet vart jag kan fixa men de är inte de bästa. Vad ska jag kämpa för? Orkar inte mycket. Detta kan bara sluta i ren katastrof. 

Kram Anki"

Nytt från Angelica

"Minnena som ligger och pyr som elden. Det pyr och pyr och inte ens vatten kan få det att slockna. Minnena gör ont, de vill mig illa. Det gör ont. Vill fly, vill inte mera. Bort bort.

Kram Anki"

Ny Uppdatering

"De gamla kommer tillbaka snart här på avdelningen. Känns konstigt. Mitt vårdlag blir som vanligt igen. Men planeringen om framtiden står stilla. Jag vet inget och ingen annan heller. Jag hoppas bara att jag kan motstå det destruktiva. Kvällarna är värst, det är då är som värst. Jag hatar det. Nu ska jag sova och gud vad jag ser fram emot morgondagen (NOT). 

Kram och godnatt
/Anki"

Nya ord från Angelica

"Livet är inte lätt. Jag öppnar mig, sedan sluts jag inom mig själv. Orkar inte dela med mig längre. Det är knappt så att jag har hoppet kvar. Finns det någon där ute som vill hjälpa mig? Det destruktiva styr mig. Framtiden ter sig väldigt långt borta. Tar en timme i taget. Jag är ledsen. Men hur ska jag klara det i längden. Tårarna vill inte sluta idag. Snälla hjälp mig att peppa i mig hopp! Och E-M, vart tog du vägen?

Kram Anki"

Ord, från Angelica

"Instängd, instänger. Nya ord, nya plikter. Ord ni inte kan förstå. Magiska ord, små små. Andar, goda, onda. Ni förstår inte. Galen? Nej levande! Ni förstår inte. Väntar, det går långsamt. Ord, magiska. NEJ, ni förstår inte! Rakbladen, glaset! De år min räddning just nu. Jag är fast i mig själv. Kommer ingen vart. Väntar på något som aldrig händer. Ångest! Panik! Rädd! Jag är FAST!

Kramar 
Anki"

Ny uppdatering

"Här ligger man i sängen och mår skit. Inget hjälper. Kunde lika gärna varit i min lägenhet och mått lika dåligt. Sobril hit och dit. Fan, de hjälper inte mycket. De ska ha möte om mig på fredag med kommunen och vad det leder till vet jag inte. Tankar om att skada mig finns där och ibland kan jag inte stå emot. Visst, det kommer att gå åt helvete i min lägenhet men det skiter jag i. Drogerna finns där och allt annat också och fan att jag inte är där NU!

Kram
Anki

PS. E-M, jag saknar dig. DS."

...

"Pest eller kolera? Båda! Jag hatar ångesten som bitit sig fast i mig. Jag kommer inte ur den. Jag vill bara skada mig och försvinna bort. Drogerna hade varit till hjälp nu och inte detta jävla LPT. Personalen vill att jag ska sitta där ute och inte på mitt rum. Jag som ville göra något utan deras vetskap. Men jag får väl masa mig ut. Och en annan sak till, E-M, jag vill att du ska komma och hälsa på mig så fort du har tid!

Kramar
Anki"


Förmedlat av Karolina [http://osynliga-jag.blogspot.com]

RSS 2.0