hejsan

jaså det är röd dag idag...hmm jag känner ingen skillnad. Imorgon ska jag ha soc-träning med en av mina kontaktpersoner. Ska bli kul. Annars gör jag inte mycket om dagarna. Skola, musik, textilterapi och samtal. Men visst det låter mycket men en dag har ju 24 timmar. Sover ganska mycket det är det enda vettiga just nu. Saknar alla. Saknar fester...hmm kanske inte låter så sunt men guuuuddd vad jag saknar biljarden...4 öl för 100!!! Fan att jag är fast här. Jag får helt enkelt drömma mig bort.  BLÄ för drömmar...

bajs från mig
eran Anki

Hola

Snart är jag färdig med läs och skriv-projektet i skolan. Det är ganska enkelt. Tyvärr har jag bara skola en dag i veckan sen och då ska jag läsa svenska c. Imorgon åker jag hem tillsammans med personal. Först ska vi hem till mamma och sen ska jag till farmors och farfars grav och lägga blommor där efter det åker jag hem till lägenheten i sölvesborg. Det ska både bli roligt men samtidigt lite jobbigt att åka tillbaka till växjö efter det. Men det ska nog gå bra.
Annars är det rätt mycket just nu. Och jag mår inte så bra. Ibland känns det som om jag ska ge upp för att jag orkar inte ta tag i saker.

Nej nu är det dags att gå ner till avdelningen igen, ska ut och gå  med en personal och hennes hund.

Kramar Anki

RSS 2.0