Regn idag igen och jag blev ett troll

Jag blev ett troll, lockig som tusan. Men jag är verkligen nöjd. Frisören var jätteduktig och jag fick det som jag ville ha det.
Är lite orolig idag, varför kan jag inte säga men de händer lite på avd. Men det gör ju det ibland.
Vädret är inte toppen idag heller, hade önskat mig fint väder men som sagt i Växjö är det alltid regn.

nu ska vi gå tillbaka till avd,
kramiz anki

Regn i Växjö

Ja då var det regn i Växjö igen, som vanligt med andra ord. Regn regn regn....
Jag bara hoppas att det avtar tills i eftermiddag för då ska jag gå in till stan och till frissan. Jag har nämligen bestämt mig för att permanenta håret. Jag vill få ännu mera lockar än vad jag redan har, ett litet troll vill jag bli.

Just nu är jag ute på Tallis och jag ska äta lunch här sen är det bara 1,5h tills jag ska vara hos frissan. Gud vad jag längtar. Jag har pratat om denna permanent sen maj månad, men då hade jag färgat håret så då gick det inte. Men nu så, det var lite mer än en månad sen som jag gjorde något med mitt hår.

ja nu vet ni vad jag ska göra idag...och jag har nog inget mer att säga...

kramar ANki

Hola

Nu sitter jag här ute på Tallis och slappar. Är här ute på tisdagar och torsdagar. Det är verkligen skönt att komma bort från avdelningen ibland för det kan bli för mycket av den varan.
Trevligt att DR E läser min blogg, alltså har han inte glömt mig. Så HEJ på dig DR E!
Igår var jag på stadsperm, hittade inte på så mycket, gick mest fram och tillbaka på Storgatan, jag kan denna staden nu. Och som vanligt känner jag till alla affärer, klädgalen som jag är.
Fast nu är jag inne i en period som betyder att jag är lite snål.

Snart ska jag få min handy, det är bara det att hon som har hand om den biten är på semester nu och jag vet inte när hon är tillbaka. Handyn ska hjälpa mig i vardagen så att jag klarar av den bättre och har lite struktur.

Jag har fått en stadsperm till beviljad, nu ska jag bara komma överrens med teamet när det är ok att jag tar den.

I morse så komm syrran in till mig för jag skulle ta blodprov, för att kolla hormonerna i kroppen. Vi får helt enkelt se vad de visar.

Ska snart äta lunch, lasagne. Tyvärr är det ju ganska mycket mjölk i det men jag tar två laktras så funkar det.

Nej nu ska jag ut och ta mig en cigg tillsammans med en personal...

kramar Anki

skit

JAG HATAR VÄXJÖ!!!

en dag på rättspsyk i Växjö

En dag här i växjö.

ca 08.00 Stiger upp sen frukost
10.00 fika
12.00 lunch
14.30 fika
17.00 kvällsmat
20.00 kvällsfika

Sen har jag 2 frigångar á 1h
Promenad runt sjön Trummen
1 stadsperm/vecka

k-samtal och sen ska jag börja ha ESL-Samtal

Kollar mycket på tv, lyssnar på musik

till hösten ska jag göra en NP utredning
och jag ska dessutom få en Handy(när de blir vet jag inte)

Så här ser nästan alla dagar ut hmmm TRIST!!!

Tuffa tider

Just nu är det inte så bra med mig men visst jag överlever. Väldigt ensamt och jag saknar alla där hemma. Nu hade jag önskat att jag vore på östersjö festivalen. Men ack nej...
Idag ska jag till CLV på undersökning. Hoppas att det är okej med mig sen efteråt.
Här i växjö så är vädret rätt blåsigt, det skulle bli varmt idag men de verkar inte så, annars är ju växjö en regning stad. När jag kom hit så var det bara en massa snö men faktiskt den töade bort och sen kom solen och stannade ett tag, nu är det svalare och det är regn i luften.
Vet ej vad jag ska skriva mera...

kramar anki

Hej igen

Jag kunde inte hålla mig härifrån. Men tyvärr är min fantasi inte så bra för jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag vet inte vad som är roligt att läsa... hmmm Det händer ju inte så mycket här uppe. Jag har frigång och stadsperm. Det är väl det, sen är jag på ett ställe som heter Talludden på tisdagar och torsdagar på förmiddagen. Allt för att få lite lugn. För ibland kan det vara ganska stökigt på avdelningen. Saknar alla mina vänner...mmm men de hör inte av sig så mycket och det gör mig lite ledsen. Önskar så att de vill höra av sig. Det är ju inte så att jag är farlig för att jag är på rättspsyk. Men det kanske skrämmer folk men jag lover jag är INTE farlig.
Senare idag ska jag ha k-samtal med min ena kontaktperson. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta upp idag men ngt blir det väl. Kanske jag hinner gå till biblioteket här på området. Har en del böcker att lämna tillbaka. By the way vem är DR E....så om du  DR E läser detta ge ditt namn till mig....jag är nyfiken!!!

Kramar anki

Hejsan hej

Nu sitter man här och har inget att göra. Livet rullar på men det händer inte så mycket. Vill bara härifrån men det händer väl inte precis nu. K
Kramar anki

Hej hallå

Ni ska bara veta vad jag känner mig ensam. Det händer inte så mycket här. Saknar alla på avd 21 i karlshamn...sorry orkar inte skriva mera idag. Men hör gärna av er till mig!!

kramiz alla

RSS 2.0